Aivotaito-osaajan peruskurssi syksyllä 2017

Aivotaito-osaajan peruskurssilla opit perusteet aivojen toiminnasta ja aivohuollosta. Perehdyt kaikkiin kolmeen aivotaitoon ja tutustut aivotaitoharjoituksiin. Lisäksi saat vinkkejä aivotaitojen kehittämiseen, käyttöön ja aivotaitotietouden soveltamiseen omassa arjessa ja työssä.

Aika: Syksy 2017

Paikka: Pääkaupunkiseutu

Aivotaito-osaajan peruskurssi soveltuu kaikille aivotaidoista kiinnostuneille.

Hinta: 130€ (+ alv 24%) sisältää aamukahvin, lounaan ja iltapäiväkahvin.

Sitova lmoittautuminen: info@aivotaidot.fi. Ilmoittautumisviestin tulisi sisältää seuraavat tiedot: nimi, ammatti, sähköpostiosoite, osoite ja mahdolliset ruoka-aineallergiat. Mikäli laskutusosoite on muu kuin kotiosoite,  ilmoita maksajan/yrityksen nimi ja osoitetiedot kokonaisuudessaan.

Lisää artikkeleita

Kaikille avoimia koulutuksia syksyllä 2019

Hyvinvointia, joustavuutta, tasapainoisuutta ja menestystä syksyn Aivotaidot -koulutuksista ja webinaareista.  Näihin kaikille avoimiin koulutuksiin voi jo ilmoittautua AIVOTAITOJA AMMATTILAISELLE 24.9.2019https://www.kesyli.net/koulutukset/sosiaali-ja-terveysala AIVOTAIDOT LIIKUNTA-

Koulusta ja valmennusta

Aivotaidot haltuun -sivulta löydät esimerkkejä uudesta koulutusvalikoimastamme sekä tietoa uudesta palvelustamme valmennuksesta. Vanhemmille ja kasvattajille suunnatut koulutukset ovat olleet erityisen suosittuja. Eräältä varhaiskasvattajalta saadun palautteen mukaan ne ovat

Ota yhteyttä

Meihin saat parhaiten yhteyden sähköpostilla: info@aivotaidot.fi tai oheisella yhteydenottolomakkeella.

Kouluttajamme tavoitat osoitteista: 
heli.isomaki@aivotaidot.fi
nina.uusitalo@aivotaidot.fi

Kiitos viestistäsi. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!