fbpx

Aivotaito-osaajan peruskurssi syksyllä 2017

Aivotaito-osaajan peruskurssilla opit perusteet aivojen toiminnasta ja aivohuollosta. Perehdyt kaikkiin kolmeen aivotaitoon ja tutustut aivotaitoharjoituksiin. Lisäksi saat vinkkejä aivotaitojen kehittämiseen, käyttöön ja aivotaitotietouden soveltamiseen omassa arjessa ja työssä.

Aika: Syksy 2017

Paikka: Pääkaupunkiseutu

Aivotaito-osaajan peruskurssi soveltuu kaikille aivotaidoista kiinnostuneille.

Hinta: 130€ (+ alv 24%) sisältää aamukahvin, lounaan ja iltapäiväkahvin.

Sitova lmoittautuminen: info@aivotaidot.fi. Ilmoittautumisviestin tulisi sisältää seuraavat tiedot: nimi, ammatti, sähköpostiosoite, osoite ja mahdolliset ruoka-aineallergiat. Mikäli laskutusosoite on muu kuin kotiosoite,  ilmoita maksajan/yrityksen nimi ja osoitetiedot kokonaisuudessaan.

Lisää artikkeleita

Aivohuoltoresepti

Aivohuolto puhuttaa nyt lähes kaikissa yhteydenotoissa ja kohtaamisissa. Moni on kovilla työssä ja arjessa. On lomautuksia, uudelleenjärjestelyitä, paljon uuden oppimista, etätöitä, rekrytointikieltoja

Lomaltapaluu on aivoille shokki

Aivot oppivat sitä mitä niillä tehdään. Mitä sinun aivot ovat tehneet lomalla?  Toivottavasti ainakin saaneet erilaisia virikkeitä kuin työarjessa, levänneet, tulleet monipuolisesti

Ota yhteyttä

Meihin saat parhaiten yhteyden sähköpostilla: info@aivotaidot.fi tai oheisella yhteydenottolomakkeella.

Ninan tavoitat osoitteesta: 
nina.uusitalo@aivotaidot.fi

Kiitos viestistäsi. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!