Koulusta ja valmennusta

Aivotaidot haltuun -sivulta löydät esimerkkejä uudesta koulutusvalikoimastamme sekä tietoa uudesta palvelustamme valmennuksesta.

Vanhemmille ja kasvattajille suunnatut koulutukset ovat olleet erityisen suosittuja. Eräältä varhaiskasvattajalta saadun palautteen mukaan ne ovat ”aiheuttaneet hyvää pöhinää”  sekä myös kolmannen koulutustilaisuuden tilaamisen samalle alueelle. Pääsimmepä myös pitämään eskarilaisille aivohuoltokoulua. Yrityksissä suosittu on ollut Menestyvän ja hyvinvoivan asiantuntijan aivotaidot -koulutus.

Koulutusten pituudet ja sisällöt ovat tilaajakohtaisesti räätälöitävissä lyhyistä 45-60min esittelyistä koko päivän mittaisiksi syventäviksi koulutuksiksi. Kaikkiin koulutuksiin voidaan yhdistellä myös valmennuksellisia, konsultatiivisia tai työnohjauksellisia elementtejä.

Muokkaamme myös mielellämme laajempia useamman kuukauden mittaisia kokonaisuuksia, joissa palveluitamme voi yhdistellä eri tavoin esimerkiksi koulutus isommalle joukolle ja sen jälkeen yksilö- tai ryhmävalmennuksia tai työnohjausta tietyn tavoitteen mukaisesti.

Valmennus voi olla ratkaisu sinulle, joka kaipaat uusia näkökulmia ja tilaa pohdiskella elämääsi, saada aivosi kokonaisvaltaiseen käyttöön, energiaa arkeen, hallinnan tunnetta elämään tai vaikkapa keinoja hyvinvoivana omanlaisenasi kasvattajana toimimiseen. Tutustu Aivotaidot haltuun -sivulla tarkemmin valmennukseemme.

Aivotaidot @ Eventolehti 1/2018

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne: info (at) aivotaidot.fi

Lisää artikkeleita

Aivohuoltoresepti

Aivohuolto puhuttaa nyt lähes kaikissa yhteydenotoissa ja kohtaamisissa. Moni on kovilla työssä ja arjessa. On lomautuksia, uudelleenjärjestelyitä, paljon uuden oppimista, etätöitä, rekrytointikieltoja

Lomaltapaluu on aivoille shokki

Aivot oppivat sitä mitä niillä tehdään. Mitä sinun aivot ovat tehneet lomalla?  Toivottavasti ainakin saaneet erilaisia virikkeitä kuin työarjessa, levänneet, tulleet monipuolisesti

Ota yhteyttä

Meihin saat parhaiten yhteyden sähköpostilla: info@aivotaidot.fi tai oheisella yhteydenottolomakkeella.

Ninan tavoitat osoitteesta: 
nina.uusitalo@aivotaidot.fi

Kiitos viestistäsi. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!