Koulusta ja valmennusta

Aivotaidot haltuun -sivulta löydät esimerkkejä uudesta koulutusvalikoimastamme sekä tietoa uudesta palvelustamme valmennuksesta.

Vanhemmille ja kasvattajille suunnatut koulutukset ovat olleet erityisen suosittuja. Eräältä varhaiskasvattajalta saadun palautteen mukaan ne ovat ”aiheuttaneet hyvää pöhinää”  sekä myös kolmannen koulutustilaisuuden tilaamisen samalle alueelle. Pääsimmepä myös pitämään eskarilaisille aivohuoltokoulua. Yrityksissä suosittu on ollut Menestyvän ja hyvinvoivan asiantuntijan aivotaidot -koulutus.

Koulutusten pituudet ja sisällöt ovat tilaajakohtaisesti räätälöitävissä lyhyistä 45-60min esittelyistä koko päivän mittaisiksi syventäviksi koulutuksiksi. Kaikkiin koulutuksiin voidaan yhdistellä myös valmennuksellisia, konsultatiivisia tai työnohjauksellisia elementtejä.

Muokkaamme myös mielellämme laajempia useamman kuukauden mittaisia kokonaisuuksia, joissa palveluitamme voi yhdistellä eri tavoin esimerkiksi koulutus isommalle joukolle ja sen jälkeen yksilö- tai ryhmävalmennuksia tai työnohjausta tietyn tavoitteen mukaisesti.

Valmennus voi olla ratkaisu sinulle, joka kaipaat uusia näkökulmia ja tilaa pohdiskella elämääsi, saada aivosi kokonaisvaltaiseen käyttöön, energiaa arkeen, hallinnan tunnetta elämään tai vaikkapa keinoja hyvinvoivana omanlaisenasi kasvattajana toimimiseen. Tutustu Aivotaidot haltuun -sivulla tarkemmin valmennukseemme.

Aivotaidot @ Eventolehti 1/2018

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne: info (at) aivotaidot.fi

Lisää artikkeleita

Kaikille avoimia koulutuksia syksyllä 2019

Hyvinvointia, joustavuutta, tasapainoisuutta ja menestystä syksyn Aivotaidot -koulutuksista ja webinaareista.  Näihin kaikille avoimiin koulutuksiin voi jo ilmoittautua AIVOTAITOJA AMMATTILAISELLE 24.9.2019https://www.kesyli.net/koulutukset/sosiaali-ja-terveysala AIVOTAIDOT LIIKUNTA-

Onnellinen, hämmentävä ja hektinen syksy

Syksy on ollut Aivotaitojen osalta onnellinen, hämmentävä ja hektinen. Alle kahden kuukauden sisällä on ilmestynyt liuta artikkeleita aivotaitoihin liittyen, olemme kouluttaneet ja

Ota yhteyttä

Meihin saat parhaiten yhteyden sähköpostilla: info@aivotaidot.fi tai oheisella yhteydenottolomakkeella.

Kouluttajamme tavoitat osoitteista: 
heli.isomaki@aivotaidot.fi
nina.uusitalo@aivotaidot.fi

Kiitos viestistäsi. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!