Koulusta ja valmennusta

Aivotaidot haltuun -sivulta löydät esimerkkejä uudesta koulutusvalikoimastamme sekä tietoa uudesta palvelustamme valmennuksesta.

Vanhemmille ja kasvattajille suunnatut koulutukset ovat olleet erityisen suosittuja. Eräältä varhaiskasvattajalta saadun palautteen mukaan ne ovat ”aiheuttaneet hyvää pöhinää”  sekä myös kolmannen koulutustilaisuuden tilaamisen samalle alueelle. Pääsimmepä myös pitämään eskarilaisille aivohuoltokoulua. Yrityksissä suosittu on ollut Menestyvän ja hyvinvoivan asiantuntijan aivotaidot -koulutus.

Koulutusten pituudet ja sisällöt ovat tilaajakohtaisesti räätälöitävissä lyhyistä 45-60min esittelyistä koko päivän mittaisiksi syventäviksi koulutuksiksi. Kaikkiin koulutuksiin voidaan yhdistellä myös valmennuksellisia, konsultatiivisia tai työnohjauksellisia elementtejä.

Muokkaamme myös mielellämme laajempia useamman kuukauden mittaisia kokonaisuuksia, joissa palveluitamme voi yhdistellä eri tavoin esimerkiksi koulutus isommalle joukolle ja sen jälkeen yksilö- tai ryhmävalmennuksia tai työnohjausta tietyn tavoitteen mukaisesti.

Valmennus voi olla ratkaisu sinulle, joka kaipaat uusia näkökulmia ja tilaa pohdiskella elämääsi, saada aivosi kokonaisvaltaiseen käyttöön, energiaa arkeen, hallinnan tunnetta elämään tai vaikkapa keinoja hyvinvoivana omanlaisenasi kasvattajana toimimiseen. Tutustu Aivotaidot haltuun -sivulla tarkemmin valmennukseemme.

Aivotaidot @ Eventolehti 1/2018

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne: info (at) aivotaidot.fi

Lisää artikkeleita

Oppimisstrategiat

Oppimisstrategiat ovat toimintatapoja, joiden avulla uuden opittavan aineksen painaminen muistiin ja muististahaku helpottuvat. Ilman strategiaa oppiminen saattaa jäädä pintatasoiseksi. Oppimisstrategioita opetetaan koulussa, mutta

Aivotaidot kehittyvät ihmissuhteissa

Jokainen vanhempi toivoo lapsensa olevan onnellinen ja menestyvän elämässä. Moni kannustaa lasta hyviin koulusuorituksiin ja kuljettaa harrastuksiin lukuisia kertoja viikossa pysähtymättä pohtimaan,