"Aivojen täysipainoisempi ja kokonaisvaltaisempi toiminta ilmenee käytännössä hyvinvoinnin ja tyytyväisyyden kohentumisena.

Myönteiset vaikutukset alkavat kasautua ja vaikuttaa lumipalloefektin lailla. Ne siirtyvät vähitellen ihmissuhteisiin ja työhön."

– Aivotaidot -kirja 2017

Nina Uusitalo & Aivotaidot Oy

Aivotaidot tuo aivotutkimuksen ja psykologian lähelle arkea käytännönläheisessä muodossa.

Nina Uusitalo

Olen kokenut lasten ja nuorten neuropsykologi, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin perehtynyt valmentaja ja urheilupsykologi

Työnohjaan, koulutan, valmennan ja konsultoin vuosittain jopa tuhansia ihmisiä. Asiakkainani on mm. kuntia, urheiluseuroja, kouluja, yhdistyksiä, sote-ammattilaisia, yksityishenkilöitä ja perheitä. 

Painotan työssäni kohtaamista ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin huomioimista ja merkitystä on kyse sitten työhyvinvointiluennosta, työnohjauksesta tai yksilöasiakkaasta. 

Lähes 20 vuoden kokemukseni aivojen ja mielen hyvinvoinnin, lasten ja nuorten sekä heidän kanssa työskentelevien parissa sekä monipuoliset koulutukseni ovat vahvistaneet kykyäni hahmottaa ja tukea arkea, työtä ja haasteita monenlaisissa yhteyksissä. 

Työskentelenkin niin hyvinvoinnin ylläpitämisen ja vahvistamisen äärellä kuin myös psyykkisten, neuropsykiatristen ja oppimisen haasteiden maastossa.

Kliininen neuropsykologin ja urheilupsykologin vastaanottoni on Helsingin Pasilassa Aatos klinikalla sekä Terveystalo kuntoutuspalvelut Käpylän toimipisteessä.

Ota yhteyttä: nina.uusitalo (at) aivotaidot.fi

LinkedIn

Asiakkaiden kommentteja palveluistani

Koulutus

Neuropsykologian erikoispsykologi

Urheilupsykologi (sert.)

Psykologian lisensiaatti

Vaativan erityistason neuropsykologi, VET

Neuropsykologian kouluttaja ja työnohjaaja, TOHJ

MindMind® -valmennuskonseptin kehittäjä

LCF Life Coach® Master

Vuorovaikutuksen tukemisen menetelmät: VERP, VIG MLL® & Theraplay peruskoulutus

ADOS-II, SOTOKU, TOTAKU

Psykologian alan täydennyskoulutuksia liittyen mm. Hyväksymis- ja omistautumisterapiaan (HOT), neuropsykiatriaan, sateenkaariteemoihin ja lyhytterapeuttiseen työskentelyyn

Aivotaidot-kirjan toinen kirjoittaja

Aivotaidot Oy:n omistaja