Kauniit ja rohkeat aivot

Verkkovalmennus neuropsykologien opeilla

Opi aivojen kokonaisvaltaisen käytön resepti ja paranna oloasi, elämänhallintaasi ja ihmissuhteitasi. Tarjoamme avaimet aivojen parempaan ja menestyksekkäämpään käyttöön sekä hyvinvointiin.

Verkkovalmennus sinulle, joka haluat elämääsi lisää hyvinvointia, joustavuutta, tasapainoa ja menestystä

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lähde on aivoissasi. Niihin vaikuttamalla ja niitä treenaamalla pystyt muokkaamaan oloasi ja elämääsi tehokkaasti. Kauniit ja rohkeat aivot -verkkovalmennus tarjoaa ohjeet ja harjoitukset, joilla pääset muuttamaan elämääsi heti käyttämällä aivojasi kokonaisvaltaisemmin. 

Opi käyttämään aivojasi kokonaisvaltaisesti ja hyödyt kaikilla elämän osa-alueilla

Tarjoamme opit ja harjoitukset aivojen parempaan käyttöön. Niiden avulla lisäät hyvinvointiasi ja avaat oven todellisille mahdollisuuksillesi. Verkkovalmennuksen avulla opit tunnistamaan ja säätelemään ajatuksiasi, tunteitasi ja käyttäytymistäsi paremmin. Ethän aliarvioi tärkeintä voimavaraasi?

Saat ikuiset työkalut aivojen kehittämiseen ja kokonaisvaltaiseen käyttöön elämäsi varrelle

Moni on jo hyödyntänyt aivojen kokonaisvaltaisen käytön reseptiä menestyksekkäästi elämän eri osa-alueilla – perhe-elämässä, parisuhteessa, vanhemmuudessa, työssä ja omassa hyvinvoinnissa.

Kauniit ja rohkeat aivot -valmennuksen hyöty ei rajoitu sen keston ajaksi, vaan saat käyttöösi työkalut, joista tulee sinun taitojasi, ja ne ovat käytössäsi ikuisesti. Sinulla on todellakin mahdollisuus vaikuttaa elämääsi ja hyvinvointiisi lyhyillä päivittäisillä harjoituksilla. Mikset tarttuisi toimeen?

189€

sis. ALV.

Kauniit ja rohkeat aivot

- verkkovalmennus

Opi aivojen kokonaisvaltaisen käytön resepti.

60 päivän valmennus sisältää:
– Kokeneiden neuropsykologien kokoaman harjoittelukokonaisuuden hyvinvointisi tueksi
– Kattavan tieto- ja työkalupaketin aivojen huoltoon ja kehittämiseen
– Selkeän ja tarkan treeniohjelman 60 päiväksi
– Työkalut aivojen jatkohuoltoon ja -kehittämiseen myös kurssin jälkeen

Pelkkä kehon treenaaminen ei riitä – Neuropsykologit korostavat aivojen ja mielen harjoittamisen tärkeyttä

Tutkimusten mukaan se, miten elämme, vaikuttaa siihen, miten voimme. Monet vannovat liikunnan, terveellisen ruuan ja säännöllisten elämäntapojen nimeen. Se ei kuitenkaan vielä riitä. Ihminen on psykofyysinen, mielen ja kehon yhteistyöhön perustuva kokonaisuus, joten kokonaisvaltaista hyvinvointia tavoitellessa tulee treenata myös mieltä.

Meillä on yhteensä yli 40 vuotta asiakaskokemusta neuropsykologeina, ja olemme nähneet, millaisia muutoksia mielen työstämisellä voi saada aikaan elämässä. Terveydenhuollon ammattilaisina vannomme aivojen ja mielen hoitamisen, huoltamisen ja kehittämisen nimeen.

Valmentajat

Nina-uusitalo-aivotaidot

Nina Uusitalo

Nina on kokenut neuropsykologi, kouluttaja, valmentaja ja työnohjaaja. Nina on vakuuttunut vuorovaikutuksen valtavasta merkityksestä niin hoidollisissa prosesseissa kuin jokapäiväisessä elämässäkin ja onkin kouluttautunut laajasti siihen liittyen. Nina nauttii siitä, että saa työssään tukea ihmisiä oivaltamaan oman elämänsä ja hyvinvointinsa kannalta merkityksellisiä asioita ja kulkea rinnalla, kun ihminen löytää oman polkunsa ja oppii hyödyntämään koko potentiaaliaan.

heli-uusimaki-aivotaidot

Heli Isomäki

Heli on kokenut neuropsykologi, joka on työskennellyt terveydenhuollossa, kouluttajana ja työnohjaajana sekä tehnyt verkkovalmennuksia eri ryhmille. Heli on myös kirjoittanut useita ammattikirjoja ja toiminut alan kouluttajana yli 20 vuotta. Helin ammatillisena tavoitteena on saada ihmiset ajattelemaan, ja saada heidät sen avulla haluamaan ja toteuttamaan muutosta elämäänsä vaikuttaviin negatiivisiin asioihin.

Mieli on hyvinvoinnin perusta - Mistä aivojen kokonaisvaltaisen käytön reseptissä on kysymys?

Aivot, kuten muukin keho, rapistuvat, jos ei niitä treenata säännöllisesti. Mitä paremmassa kunnossa pidät mielesi, sitä paremmin saat aivoistasi koko kapasiteetin käyttöön myös uutta opetellessa. Voitkin ajatella verkkovalmennusta hyvinvoinnin ja tyytyväisyyden ylläpitotreeninä.

Aivot voi karkealla jaottelulla jakaa kolmeen osaa: liskoaivoihin, tunneaivoihin ja järkiaivoihin. Kaiken tekemisen, hyvinvoinnin, suorittamisen, onnellisuuden ja menestyksen taustalla on näiden kolmen ”kerroksen” monipuolinen ja joustava yhteistyö. Se on aivojen kokonaisvaltaista käyttöä.

Aivojen kunto vaikuttaa suoraan käyttäytymiseen ja tunteisiin. Haluatko muuttaa jotain elämässäsi? Haluatko voida ja jaksaa paremmin?

Voit oppia tekemään asiat toisin. Vain 5-15 minuuttia harjoittelua päivässä riittää. Autamme sinua saamaan aivosi kokonaisvaltaiseen käyttöön – Tehdään yhdessä sinulle kauniit ja rohkeat aivot!

Tutustu myös muihin hyvinvointipalveluihimme. Tarjoamme myös koulutusta, työnohjausta ja henkilökohtaista valmennusta, joita on mahdollista yhdistää verkkovalmennukseen.

Usein kysytyt kysymykset

Kauniit ja rohkeat aivot -verkkovalmennuksen kesto on 60 päivää.

Ei vie.

Kauniit ja rohkeat aivot -verkkovalmennus on rakennettu siten, että hyödyt siitä, vaikka käyttäisit siihen vain muutaman minuutin päivässä. Hyviin tuloksiin pääset, jos käytät valmennukseen reilun tunnin viikossa. Valmennus mahdollistaa myös syvällisemmän paneutumisen, jos niin haluat.

Voit kaiken aikaa itse säädellä käyttämääsi aikaa. Valmennuksen eri elementit vievät hieman eri määrän aikaa:

  • Jokaisen 10 päivän jakson ensimmäisenä päivänä saat noin 20 minuutin teoriaosuuden, joka on luento jakson teemasta.
  • Muina päivinä teet harjoituksia muutamia kertoja päivässä yhteensä 5-15 minuuttia päivässä. Useimmat harjoitukset ovat lyhyitä ja sellaisia, että niitä on hyvä ripotella arjen keskelle tehtäväksi esim. aamutoimien ohessa, työmatkalla tai neuvotteluiden välissä.
  • Olemme suunnitelleet monet harjoitukset niin, että niitä voi tehdä perusohjelmaa useammin tai niihin voi syventyä enemmän niin halutessaan. Mikäli tartut tähän mahdollisuuteen, voi valmennukseen käyttämäsi aika mahdollisesti joinain päivinä olla 30-60 minuuttia.

Eivät ole.

Tehtävät ovat melko lyhyitä ja ne ohjeistetaan yksityiskohtaisesti.

Useat tehtävät perustuvat omien ajatusten, tunteiden ja käyttäytymisen tarkasteluun ja muuttamiseen. Mikäli et olet tottunut havainnoimaan ja pohdiskelemaan sisäistä maailmaasi, voi joidenkin harjoitusten teko tuntua alkuun hankalalta tai teennäiseltä. On hyvä, että tunnistat tämän, pyrit olemaan ennakkoluuloton ja siitä huolimatta jatkat valmennusta ohjeidemme mukaan.

Uusien asioiden opettelu on usein alkuun epämukavaa, mutta sitten kun ne on oppinut, niitä pitää itsestäänselvyytenä. Epäuskon hetkinä ajattele sitä, että aivojen kokonaisvaltainen käyttö voi joku päivä olla sinulle aivan yhtä luontaisesti käytössä oleva taito kuin pyörällä ajaminen tai lukeminen.

Ei hätää.

Matkat, sairastelut ja arjen hulina voivat estää toteuttamasta valmennusta ohjelman mukaan. Älä koe siitä huonoa omaatuntoa. Suosittelemme, että silloin kun et pysty täysipainoisesti tekemään valmennusta, jatkat kuitenkin ainakin tuttujen liskoaivoharjoitteiden tekoa.

Mikäli joudut pitämään taukoa valmennuksesta, jatka heti kun mahdollista. Materiaalit ovat käytössäsi vielä 4 viikkoa 60 päivän valmennuksen loppumisen jälkeen.

Kyllä vaan.

Materiaalit ovat käytössäsi vielä 4 viikkoa 60 päivän valmennuksen loppumisen jälkeen.

Valmennus perustuu kirjaamme Aivotaidot – Käytä päätäsi paremmin,  (2017) Gummerus.

Me terveydenhuollon ammattilaisina ja neuropsykologeina olemme mielen ja aivojen yhteistoiminnan ykkösasiantuntijoita. Me olemme työskennelleet yhteensä yli 40 vuotta asiakkaiden aivojen muuttamisen ja muuttumisen parissa. Olemme käyttäneet tieteellisen tietoon perustuvia työkaluja käytännön työssä ja tunnemme niiden hyvää tekevän vaikutuksen. Tiedämme, että jos ihminen tietää, että aivoja voi kehittää ja saa siihen toimivat työkalut, muutos on aina positiivinen. Suuri osa ihmisistä ei vain tiedä, että se on mahdollista tai mitä työkalut ovat.

Kauniit ja rohkeat aivot -verkkovalmennus maksaa 189 € (sis. alv). Nyt hinta kuitenkin vain 119€ (sis. alv) 31.10.2019 asti.

Verkkovalmennuksemme kokonaishinta vastaa yhden yksilöllisen valmennustapaamisen hintaa. Saatkin siis yhden käynnin hinnalla kokeneiden terveydenhuollon ammattilaisten suunnitteleman 60 päivän kokonaisuuden, jonka aikana saat ikuiset työkalut: opit uusia taitoja ja rutiineita, joista hyödyt loppuelämäsi ajan. Hyvistä Aivotaidoista hyötyvät myös lähelläsi olevat ihmiset.

Verkkovalmennuksen avulla opit tuntemaan ja hallitsemaan aivojen aikaansaamat asiat paremmin: ajatukset, tunteet ja käyttäytymisen. Tarjoamme opit ja harjoitukset aivojen parempaan käyttöön, jonka avulla lisäät hyvinvointiasi ja avaat oven todellisille mahdollisuuksillesi. Ethän aliarvioi tärkeintä voimavaraasi?

Voi.

Jos aivomme eivät muuttuisi, emme olisi elämämme aikana oppineet mitään. Kaikki oppiminen on muuttunutta aivotoimintaa. Monet taidot ja tiedot kehittyvät koko terveen hermoston elinajan.

Juuri nytkin, kun luet tätä tekstiä, se muuttaa aivojasi. Päivän aikana mielessämme vilahtaa noin 50 000 ajatukseksi kutsuttavissa olevaa aktiviteettia. Ne kaikki vaikuttavat aivoihimme jatkuvasti joko muuttamalla niitä kohti uutta tai pitämällä niitä kiinni vanhassa.

Aivan loistava idea.

Aivojen käytön harjaannuttaminen ja vahvistaminen lisää työkykyä ja työhyvinvointia sekä vähentää sairaspoissaoloja ja niiden myötä parantaa tuloksellisuutta. Tehokkainta muutos on silloin, jos ryhmä sitoutuu yhteisiin tavoitteisiin ja sparraa toinen toistaan.

Jos teitä on isompi porukka, ole meihin yhteydessä ja sovitaan ryhmähinnasta.

Voit aloittaa verkkovalmennuksen milloin vain yhden (1) kuukauden sisällä ostosta.

Valmennus alkaa klikkaamalla Campwiren sivuilla Aloita klikkaamalla tästä -nappulaa.

Lahjakortti on voimassa 3kk ajan. Valmennus tulee siis aloittaa 3kk sisällä ostopäivästä.

Valmennus alkaa klikkaamalla Campwiren sivuilla Aloita klikkaamalla tästä -nappulaa.

Ota askel kohti hyvinvointia ja tilaa verkkovalmennus!