Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

 

 

MindMind® valmennus vahvistaa psyykkistä peruskuntoa,
vuorovaikutustaitoja ja hyvinvointia.

MindMind® valmennus – miksi ja miten?

 • Kehität tunne- ja vuorovaikutustaitojasi ja saat uusia eväitä yksilölliseen kohtaamiseen ja motivointiin 
 • Lisäät ymmärrystäsi aivoista, mielestä ja niiden kehityksestä
 • Kasvatat itsetuntemustasi ja modernin johtamisen taitoja sekä kirkastat arvojasi 
 • Vahvistat mielen, aivojen ja kokonaisvaltaista hyvinvointiasi
 • Opit vaatimaan lempeästi – löydät tasapainon vaatimusten ja kannustuksen välillä 
 • Löydät uusia ajattelu- ja toimintamalleja haastavien tunteiden ja tilanteiden käsittelyyn 

Toteutustavat

 • Verkkovalmennus sinulle tai työyhteisöllesi
 • Valmennusryhmä
 • 10 päivän MindMind® peruskurssi. 
 • Henkilökohtainen valmennus
 • Työnohjaus 
 • Näiden erilaiset yhdistelmät
Kuva: Pinja’s Photography

Valmentajasi Nina Uusitalo – neuropsykologi ja vuorovaikutusvalmentaja

MindMind®-valmennuksen on kehittänyt neuropsykologi (PsL), kouluttaja, valmentaja ja työnohjaaja Nina Uusitalo. Nina toimii yrittäjänä Aivotaidot Oy:ssä ja on Aivotaidot-tietokirjan toinen kirjoittaja. Koulutus- ja valmennustyön ohella Nina tekee työnohjausta ja potilastyötä.

Ninan utelias ja innovatiivinen elämänasenne sekä vankka usko vuorovaikutuksen voimaan ovat toimineet kimmokkeina erilaisten mielen valmennusten kehittämiseen. 

Ninan missiona on psykologisen osaamisen juurruttaminen yhteiskuntaan ja erityisesti lasten ja nuorten kanssa toimiviin aikuisiin.

Osallistujien kokemuksia urheiluvalmentajille suunnatuista MindMind® -valmennuksista

”Onhan se niin, että kun valmentaja tunnistaa itsestään tiettyjä asioita – vaikkapa sen, minkälaisessa tilanteessa hän voi antaa parastaan – hänen on helpompi ymmärtää valmentamiensa lasten käyttäytymistä.

Lapset eivät todellakaan ole muovailuvahaa. Koulutuksesta sain motivaatiokeinoja. Osaan varmastikin entistä paremmin tunnistaa tilanteet, joissa lapset ovat vastaanottavaisia ja ne hetket, joissa eivät ole lainkaan.

Ehkä eniten yllätyin siitä, miten paljon sain koulutuksesta työkaluja itseni kehittämiseen. Lätkävalmennuksen lisäksi elämääni mahtuu perhettä, töitä, lopputyön tekemistä. Aivotaidot oli yllättävän hyvää materiaalia omaan elämääni.”

Iiro Niemi, vastuuvalmentaja (jääkiekko)

”Kiitokset antoisasta valmennuksesta! Uuden ajan valmentavampi ote kaipaa tällaisia.”

Valmentaja

”Tosi hyvä koulutus. Sain taitoja omaan tekemiseen ja ajatteluun. Lasten omaksumisen ja toiminnan ymmärtäminen paremmin.”  

Valmentaja

”MindMind®-valmennuksesta on ollut hyötyä valmentajien itsetuntemukseen ja oman valmennusfilosofian löytymiseen. Myös kehitys valmentajien osaamisessa on ollut huima. Valmentajat ymmärtävät paremmin lasten ajatus-, tunne- ja toimintaketjuja ja osaavat reagoida oikealla tavalla. Tämä näkyy harjoituksissa erityisesti pelaajien keskittymisessä. Myös pukukopissa joukkuehenki on parantunut, koska kaikilla pelaajilla on oma tärkeä rooli joukkueessa.”

Antti Nevalainen, juniorivalmennuspäällikkö (jääkiekko)